Læs anbefalinger af Doula Mama Christina her

Læs anbefalinger af Doula Mama Christina her

Jeg føler mig godt klædt på til fantastisk fødsel

Doula Mama Christina kom på besøg hos min kæreste og jeg for at give mig en lækker omgang Rebozo massage, da jeg var gået over termin.

Fra hun trådte ind af døren og til hun gik igen, medbragte hun udelukkende en dejlig varm stemning og udførte en fantastisk omgang massage på mig.

Oveni lærte hun min kæreste teknikkerne og hjalp ham til at hjælpe mig, når fødslen skulle gå i gang.

Nu føler min kæreste at han har en aktiv rolle under fødslen og jeg selv føler mig modnet og godt klædt på til en fantastisk fødsel. Kun positivt at sige herfra.
Charlotte Petersen

En stærk, naturlig og enestående oplevelse

Det er ubeskrivelig vigtigt, hvad Christina gør for gravide og deres kommende børn.

Dag og nat var hun der gennem mit forløb og gjorde min fødsel til en stærk, naturlig og enestående oplevelse. Jeg sidder efter min fødsel og er STOLT, takket være Christina.

Hendes Doula uddannelse er det, der manglede herhjemme, så mange andre kan få det samme forløb og sidde tilbage stolt og lykkelig med den sundeste smukkeste barn, som jeg.

Tak af hele mit hjerte.
Line Ekatarina Mathiesen Bank

Jeg føder aldrig uden Christina

Christina hjalp mig igennem, hvad der startede som en drømmefødsel og endte ud i alt andet, end jeg havde forestillet mig.

Uden hendes evne til at gribe og presse mig til at holde fast i mine egne værdier og ønsker under fødslen, var vi røget til kejsersnit.

Du er den dejligste, dygtigste og mest hjertevarme Doula og jeg føder aldrig uden dig.
Caroline Bircow

Rolige og klar til at byde vores barn velkommen

Min forlovede og jeg havde besøg af Christina, som gav os god viden og mange nyttige tricks og tips.

Vi føler os meget mere rolige og rustede til at byde vores barn velkommen til verden og venter nu i spænding på den forestående fødsel. Tusind tak!
Sally Megyessi

Christina er sindssygt sød, rolig og omsorgsfuld

Jeg havde mama Christina ude i forbindelse med, at min datter skulle vendes, så jeg ikke skulle gennem et vendingsforsøg.

Hun er bare så sindssyg sød, rolig og omsorgsfuld. Jeg fik så dejlig rebozo og en masse gode fif og øvelser til at prøve og få vendt hende selv.

Det lykkedes!

Stor anbefaling herfra.
Kathrine Rogér
Uddannet Doula Mama