Læs anbefalinger af Doula Mama Christina her

Læs anbefalinger af Doula Mama Christina her

Jeg føler mig godt klædt på til fantastisk fødsel

Doula Mama Christina kom på besøg hos min kæreste og jeg for at give mig en lækker omgang Rebozo massage, da jeg var gået over termin.

Fra hun trådte ind af døren og til hun gik igen, medbragte hun udelukkende en dejlig varm stemning og udførte en fantastisk omgang massage på mig.

Oveni lærte hun min kæreste teknikkerne og hjalp ham til at hjælpe mig, når fødslen skulle gå i gang.

Nu føler min kæreste at han har en aktiv rolle under fødslen og jeg selv føler mig modnet og godt klædt på til en fantastisk fødsel. Kun positivt at sige herfra.
Charlotte Petersen

En stærk, naturlig og enestående oplevelse

Det er ubeskrivelig vigtigt, hvad Christina gør for gravide og deres kommende børn.

Dag og nat var hun der gennem mit forløb og gjorde min fødsel til en stærk, naturlig og enestående oplevelse. Jeg sidder efter min fødsel og er STOLT, takket være Christina.

Hendes Doula uddannelse er det, der manglede herhjemme, så mange andre kan få det samme forløb og sidde tilbage stolt og lykkelig med den sundeste smukkeste barn, som jeg.

Tak af hele mit hjerte.
Line Ekatarina Mathiesen Bank

Jeg føder aldrig uden Christina

Christina hjalp mig igennem, hvad der startede som en drømmefødsel og endte ud i alt andet, end jeg havde forestillet mig.

Uden hendes evne til at gribe og presse mig til at holde fast i mine egne værdier og ønsker under fødslen, var vi røget til kejsersnit.

Du er den dejligste, dygtigste og mest hjertevarme Doula og jeg føder aldrig uden dig.
Caroline Bircow

Rolige og klar til at byde vores barn velkommen

Min forlovede og jeg havde besøg af Christina, som gav os god viden og mange nyttige tricks og tips.

Vi føler os meget mere rolige og rustede til at byde vores barn velkommen til verden og venter nu i spænding på den forestående fødsel. Tusind tak!
Sally Megyessi

Christina er sindssygt sød, rolig og omsorgsfuld

Jeg havde mama Christina ude i forbindelse med, at min datter skulle vendes, så jeg ikke skulle gennem et vendingsforsøg.

Hun er bare så sindssyg sød, rolig og omsorgsfuld. Jeg fik så dejlig rebozo og en masse gode fif og øvelser til at prøve og få vendt hende selv.

Det lykkedes!

Stor anbefaling herfra.
Kathrine Rogér
Uddannet Doula Mama

Christina var en uvurderlig støtte

En god veninde anbefalede mig at se Mama Christina, efter at have oplevet et par spontane aborter.

Jeg begyndte at se Christina regelmæssigt i vores fertilitetsforløb, og er over bevist om at forløbet har bragt min krop og sjæl, god karma og balance til at blive gravid.

Herefter hyrede vi Christina til at være vores Doula Mama under hele graviditeten og have hende med til fødsel.

Christina sørgede for, under hele graviditeten, at fortælle mig om stadierne i graviditeten så jeg hele tiden var forberedt og tryg. Dette var en kæmpe fordel både før, under og efter fødslen.

Min graviditet gik uden de store gener - det giver jeg rebozo massagen æren for. Min krop havde det fantastisk og jeg vil til evig tid anbefale rebozo massage til at balancere kroppen.

I forbindelse med vi skrev vores fødselsplan, gennem gik vi alle de klassiske scenarier der kunne ske under fødslen. De typiske ting som en jordmoder kunne forslå af forskellige tiltag. Ved at have talt disse igennem med Christina før, var vi forberedte på vores holdning til disse.

Set tilbage nu, var det en kæmpe fordel - for som førstegangsfødende kunne jeg umuligt have taget stilling til disse, hvis jeg først blev præsenteret for valgende under fødslen (og min partner, ville lykkeligt have sagt ja til hvad som helst, efter at se mig stå brølende i mere end 12 timer)

Også efterfølgende på barselsopholdet fik Christina meget elegant formidlet, hvad vi kunne komme til at opleve. På denne måde nåede vi at få sagt fra, da sygeplejerskerne tilbød mælkeerstatning i løbet det første døgn og fx. da sundhedspersonalet skulle tage en blodprøve på vores lille nyfødte, helt automatisk ville fodre hende med sukkervand til hendes lille sarte mave.

Man er bare meget autoritær over for sundhedspersonalet, men Christina havde hele tiden sørget for, at man kunne tage kvalificerede valg i hele forløbet.

Under selve fødslen var Christina en uundværlig støtte. Ikke kun hjalp hun med smertelindring i form af rebozomassage, forskellige øvelser for at hjælpe baby på rette vej (når de uforudsete ting skete), nusse og stimulere (så oxytocinen havde bedste forhold at arbejde med til en medicinfri fødsel), en støtte i at træffe vigtige beslutninger - men vigtigst af alt, gav plads til at min partner kunne være den bedste støtte for mig under hele forløbet.

Christina er omsorgsfuld og top professionel!

Vi er meget taknemlige for hele vores oplevelse med Christina og vil til en hver tid anbefale hende til gravide, der ønsker en tryg støtte i graviditeten.