Mit navn er Mama Christina, og jeg er Doula Mama.

En doula er en meget traditionel fødselshjælper, som fødende kvinder har brugt siden det gamle Grækenland.

Det er min vision at bidrage til at indføre en bedre fødekultur i Danmark, både før fødsel, under fødsel og efter fødsel.

En kortere, nemmere og sundere fødsel med doula

Forskning viser, at doulaens tilstedeværelse resulterer i en sundere fødsel. Alligevel får mange gravide ikke mulighed for at få en doula tilknyttet. 

Med en doula får du en kortere, nemmere og sundere fødsel med færre unødvendige indgreb og medicinering. En doula skal nemlig bidrage til den mest optimale og harmoniske fødselsoplevelse. Både for mor, baby og partner, så du altid føler dig lyttet til.

Tryghed, støtte, massage og motivation

En Doula Mama giver tryghed og støtte til en naturligt-fødende kvinde. En Doula Mama kan sørge for alt lige fra beroligende massage, din personlige fødeplan og motiverende støtte til en mere naturlig fødsel.

En naturlig fødsel kan sagtens opnås med en doula, der har alternative redskaber for forløsning af f.eks. smerter, frygt og komplikationer.

Doula Mama værktøjerne

Med personlige redskaber, såsom NLP-coaching, akupressur, rebozo-massage, hypnobirthing og meditativ visualisering, er du i de bedste hænder.

Jeg er ikke en behandler, og jeg erstatter ikke en jordemoder eller din partner.